het is roerbaknoedels met lychees geworden. Heel makkelijk want ik heb het in 5 minuten klaar en ook heeeeeeeel lekker!
Daarna moet Ellen al weer werken (....ze wordt nog eens heel rijk, want ze werkt best veel en dat in de proefwerkweek....) en heb ik vanavond het rijk alleen, want het zal wel laat worden dat Vincent weer terug is.
Roerbaknoedels met lychees
Oosters, hoofdgerecht, 4 personen, roerbakken
Ingrediënten
4 eetlepels zonnebloemolie
2 pakken tofu roerbak pittig gekruid (a 180 g, Biologisch)
1 zak Chinese groentemix (400 g)
1 blik lychees (565 g)
6 eetlepels zoete chilisaus (fles a 250 ml)
2 pakken straight to wok new noodles (a 300 g)
Bereiden
In wok olie verhitten. Tofu ca. 3 minuten roerbakken. Groentemix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Lychees laten uitlekken. Chilisaus en lychees door groentemengsel scheppen. Noedels in vergiet leggen en kokend water erover gieten. Noedels door groentemengsel scheppen en gerecht door en door verwarmen. Lekker met kroepoek.
Oosters, hoofdgerecht, 4 personen, roerbakken
Ingrediënten
4 eetlepels zonnebloemolie
2 pakken tofu roerbak pittig gekruid (a 180 g, Biologisch)
1 zak Chinese groentemix (400 g)
1 blik lychees (565 g)
6 eetlepels zoete chilisaus (fles a 250 ml)
2 pakken straight to wok new noodles (a 300 g)
Bereiden
In wok olie verhitten. Tofu ca. 3 minuten roerbakken. Groentemix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Lychees laten uitlekken. Chilisaus en lychees door groentemengsel scheppen. Noedels in vergiet leggen en kokend water erover gieten. Noedels door groentemengsel scheppen en gerecht door en door verwarmen. Lekker met kroepoek.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten