donderdag, april 20, 2006

Dit hebben Ellen en ik vanavond gegeten:
het was heel lekker en je werd er heeeeeeeeeel vol van!!!

Rijst met kerriesaus en banaan

Oosters, hoofdgerecht, 4 personen, rijst, slank

Bereidingstijd in minuten
20 bereiden
Bevat per eenpersoonsportie
energie 475 kCal - eiwit 24 g
vet 18 g - koolhydraten 54 g


Ingrediënten
1 pak snelkookrijst (400 g)
1 pak doperwtjes extra fijn (450 g) of een blikje.....
4 bananen (Biologisch)
250 ml melk
1 zakje kerrie roomsaus (36 g)
1/2 zakje ongezouten pinda's (a 250 g)
Bereiden
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan erwtjes 2-4 min. zachtjes koken. Bananen pellen en in plakjes snijden. Melk en mix voor kerrieroomsaus in pannetje doen. Al roerend met garde aan de kook brengen. Banaan en pinda's door saus roeren en verwarmen. Rijst over vier borden verdelen, kerriesaus erover gieten en erwtjes ernaast serveren.


Vincent was nl met zn werk aan het eten, maar die hebben vast niet zo lekker als ons gegeten :-)

Geen opmerkingen: